EN HE

על טבחים,מטבח ומה שביניהם

הפרויקט של
מיכאל כץ, אדר קפלן מור, רחל גרא.


אנחנו מזמינים אתכם להיות אלה שיחד איתם  ובזכותם נוכל לצאת לאור עם  ספר  ייחודי, שכמוהו עדיין לא נכתב וראה אור על המדפים.

זה לא עוד ספר בישול!


מדף ספרי הבישול מלא וגדוש. הוא קורס תחת העומס. הוא מלא בספרי מתכונים טובים יותר וגם פחות. יפים ומרשימים, מלאים בצילומים יפהפיים ובהסברים כאלה ואחרים, עם המון כוונות טובות.
אבל אנחנו מציעים לכם משהו אחר לחלוטין.
אנחנו שלושה. שני שפים וותיקים עם הרבה שעות טיסה במטבח, ועיתונאית פודי׳ת אחת.
אנחנו שלושה משוגעים לעניין. לעניין המטבח.
המטבח הוא מרכז חיינו, לטוב ולרע.
שנים רבות אנחנו חיים בו, וחיים אותו.
אנחנו לומדים, מנסים, מתקנים, פותרים בעיות, מתווכחים, מצליחים וגם לפעמים נכשלים. הצלחות, כמו גם כשלונות, הם המציאות שלנו.
הכל קורה אצלנו במטבח. זו מלחמה יומיומית מתישה, אבל גם מענגת ומפצה. ואנחנו אוהבים את זה.
אנחנו נהנים ומקטרים בו זמנית. ולא נחליף אותו בשום הוויייה אחרת. כי זה המקום שלנו.
את התובנות, המידע, המסקנות והטיפים הקטנים והגדולים, כמו גם הסיפורים המשעשעים ובדיחות הטבחים - ויש כאלה, כמו בדיחות הרופאים בחדר הניתוח או בדיחות המכונאים במוסכים... - אנחנו רוצים לחלוק אתכם,
עם כל מי שהבישול - המקצועי או הביתי הפשוט, כמו גם הביתי המשתכלל - הוא חלק חשוב בחייו. 

האוכל הוא מרכז החיים שלנו. ושלכם גם. נכון? אז בואו לחלוק איתנו את המטבח שלנו.

אגב, אין כאן במאי שאומר לנו מה להגיד מול המצלמה, אין פה מפיק שמביא מצרכים לפי דרישות המממן ואין מטבח אחורי שמכין את המנות לצילום...
יש פה ספר מיוחד, מקורי ואישי, המספר לכם על החיים האמיתיים מאחורי הקלעים של ממלכת האוכל. ספר שנכתב בשש ידיים!

בואו אתנו למסע המרתק הזה. אנחנו בטוחים שתהנו ומקווים שתלמדו משהו שלא הכרתם. זה האתגר שלנו.
חברים יקרים, שימו ידכם בכיסכם ועזרו לנו להוציא אותו לאור.
התמורה מובטחת! בישלנו לכם ספר מקורי, טעים ומיוחד!

באהבה רבה,

מיכאל כץ, אדר קפלן מור ורחל גרא.







הפרויקט של

מיכאל כץ, אדר קפלן מור, רחל גרא.
צור קשר עם היזם
מיכאל כץ טבח במקצועי כבר למעלה מ25 שנה , רצה המזל והייתה לי הזכות לעבוד וללמוד מהטובים ביותר במסעדות מכוכבות בחו"ל ,להיות מורה בבית הספר " הקורדון בלו", למלא תפקידים מאתגרים בענף המסעדנות בארץ ובחו"ל והכי חשוב אהבה גדולה ללמד ולהשקיע בדור הצעיר. תודה שקראתם מיכאל. *** אדר קפלן-מור כ-20 שנים טבחית, מנהלת פס, סו שף, שף הקמות וליווי מסעדות בארץ ובחו"ל. כרגע - שף במסעדה בירושלים. עוסקת בעיקר בפרוייקטים קולינארים בתחום המסעדנות, קידום התחום והמקצוע בארץ בדרכים שונות, כותבת, מבשלת, מפתחת, משתפת ומנסה לעשות את התחום הזה - להכי טוב שיכול להיות. רחל גרא פרסמה טורי ביקורת מסעדות בעיתונות, בפסאודונים "הבולסת חוקרת". כבודקת בכירה השתתפה בצוות הטועמים של מדריך ה"גו-מיו", וכתבה את מהדורת ה"גו-מיו" 2001. כתבה במגזינים "על השולחן", "מסע אחר", "מטיילים" ו"שמנת" (הארץ), כתבה כעיתונאית בכירה במגזין "גורמה" (מעריב) עד שנסגר כעיתון עצמאי, ובמגזין האינטרנט boss.2. ערכה ספרים בנושאי אוכל ומסעדות, כמו למשל "ספר התענוגות" של עמוס קינן או "סודות מחיי המטבח" של השף אנתוני בורדיין. בעשור האחרון כותבת במגזין "יין וגורמה" בטור ושמו "יין בצלחת" וכתבות נוספות בנושאי מסעדות, שפים ואוכל בארץ ובעולם הרחב.
53,535
מתוך 140,000 ₪
38%
מומן
13
ימים שנותרו
318
תומכים
שימו לב!
רק במקרה והקמפיין משיג את יעד הגיוס במשך הזמן שהוקצב התומכים יחוייבו
איך לתמוך בפרויקט?
מינימום 45 הספר הדיגיטלי
הספר "על טבחים, מטבחים ומה שבינהם" בגירסת PDF דיגיטלית , שתאפשר לכם להנות מהספר בכל פלטפורמה דיגילטית שתרצו והיכן שתרצו, במיטה, בטיסה ,או סתם בפינה שקטה.
33 תומכים מתוך 45
מינימום 85 הספר !!
הספר "על טבחים, מטבח וכל מה שביניהם" בכריכה רכה, אבל כפולה שתאפשר לכם קריאה קלה ונוחה, יגיע אליכם ישירות הביתה או שתוכלו לאסוף אותו עם חיבוק תודה מאיתנו (החיבוק לא חובה) ב-4 מוקדי איסוף ברחבי הארץ. ( מחיר הספר בחנויות יהיה 125 שקלים)
86 תומכים
מינימום 95 הספר החתום
הספר "על טבחים,מטבח וכל מה שביניהם" יגיע אליכם ישירות הביתה, עם חתימה ממיכאל ואדר ובטח גם מילה טובה, תוכלו גם לאסוף אותו ב-4 מוקדי איסוף ברחבי הארץ בליווי לחיצת יד, חיבוק או אפילו סלפי. ( מחיר הספר בחנויות יהיה 125 שקלים)


62 תומכים
מינימום 115 הספר המוקדש
הספר "על טבחים,מטבח וכל מה שביניהם" יגיע אליכם עם הקדשה, ישירות הביתה או תוכלו לאסוף אותו עם חיבוק תודה מאיתנו ( אם כבר ביקשתם הקדשה אז כדאי גם חיבוק ) ב-4 מוקדי איסוף ברחבי הארץ.( מחיר הספר בחנויות יהיה 125 שקלים)
110 תומכים
מינימום 200 סיור שוק מחנה יהודה עם מיכאל
סיור מרתק בשוק מחנה יהודה ,שמספר את התפתחות הקולינריה ב20 שנה האחרונות. הסיור מלווה בסיפורים, טעימות והרבה קולינריה מזוית אישית שלי .הסיור מותנה במינימום 3 משתתפים. אורך הסיור כ 3-4 שעות.
כל משתתף גם יקבל עותק דיגיטלי של הספר וכמובן חיבוק .
0 תומכים מתוך 12
מינימום 250 ספר מתנה
ספר במתנה
3 ספרים בליווי חתימה והקדשה אישית שתוכלו לתת במתנה למי שממש מגיע.
הספרים ישלחו לכתובת מרוכזת, או כל ספר בניפרד לכתובת אחרת שתציינו בפנינו.
הזדמנות של קניית הספר בהנחה וליטוף אישי שלנו.
(מחיר הספר בחנויות יהיה 125 שקלים )
8 תומכים
מינימום 300 ארוחה זוגית בסמדר בר יין ירושלים
ארוחה זוגית בסמדר בר יין, במושבה הגרמנית בירושלים - שף אדר קפלן-מור
פתוח לכל ימות השבוע, כולל סופ"ש
בהזמנת מקום מראש

כולל עותק דיגיטלי של הספר
11 תומכים
מינימום 550 בוקר כיף
בוקר שכולו כיף בבית הקפה המיתולגי " תמול שלשום " הירושלמי הכולל ארוחת בוקר , 3 הרצאות על עולם הקולינריה וכמובן הספר בתוספת הקדשה אישית ' נשב יחד כ -3 שעות.
מותנה במינימום של 4 משתתפים.
7 תומכים מתוך 8
מינימום 800 TOP 10
10 ספרים חתומים בהקדשה אישית, מתנה נהדרת לחברים , עובדים ומשפחה .
( עלות הספר בחנויות יהיה 125 שקלים ).
0 תומכים
מינימום 1200 סדנא 1 על 1 וספר
***לאור הביקוש*** בתמורה לתשורה זו, תוכלו לבחור סדנא אחת מהרשימה הבאה, אורך הסדנא כ 4 שעות והיא כוללת חומרי גלם. הסדנא תתקיים בבית הלקוח כל עוד לא חורגת נסיעה של 120 קילומטר ( כיוון אחד ) או בביתו של שף מיכאל אשר שוכן במבשרת ציון.

קמח + נוזל= פסטה : סדנא עם מיכאל

מבוא לאוכל מהעולם: סדנא עם אדר

מבוא לעבודה עם דגים: סדנא עם מיכאל

אוכל מתחכם אבל לא מתוחכם: סדנא עם אדר
1 תומכים מתוך 4
מינימום 2000 הנאה כפולה- סדנאת צילום אוכל
סדנא מיוחדת במינה המשלבת הכוונה והדרכת צילומי מנות , את הסדנה יעביר לא אחר מהצלם דרור קליש , צלם הבית של מגזין בופה. וכמובן הצלם שמלווה את הפרויקט שלנו. במהלך הסדנה המשתתף יכין מנות עם אדר או מיכאל לבחירתו ואותם ילמד לצלם יחד עם דרור- יום של הנאה כפולה.
משך הסדנא כ 5 שעות בבית הלקוח כל עוד המרחק לא עובר 120 קילומטר ( לכל כיוון) או בביתו של מיכאל השוכן במבשרת ציון.
0 תומכים מתוך 4
מינימום 3500 הארוחה המספרת
ארוחה יחודית באזור ירושלים הבנויה מסיפור הקולינאריה הישראלית, במהלך הארוחה יודגמו 3 מנות מול קהל הסועדים, וסה"כ יוגשו 7 מנות מפנקות במהלך הארוחה. מקסימום משתתפים 10.הארוחה היא כשרה במהות המרכיבים ומתכונים אבל ללא השגחה של משגיח כשרות.
0 תומכים מתוך 2
מינימום 3500 50 ספרים
הספר "על טבחים,מטבח וכל מה שביניהם" יגיע אליכם ישירות הביתה או למקום העבודה, מתנה ניפלאה לצוות העובדים או חברים או כל מי שניראה לכם נכון.
( מחיר הספר בחנויות יהיה 125 שקלים)
2 תומכים
מינימום 200 סיור שוק מחנה יהודה עם מיכאל
סיור מרתק בשוק מחנה יהודה ,שמספר את התפתחות הקולינריה ב20 שנה האחרונות. הסיור מלווה בסיפורים, טעימות והרבה קולינריה מזוית אישית שלי .הסיור מותנה במינימום 3 משתתפים. אורך הסיור כ 3-4 שעות.
כל משתתף גם יקבל עותק דיגיטלי של הספר .
12 תומכים מתוך 12
מינימום 1200 סדנא 1 על 1 וספר
בתמורה לתשורה זו, תוכלו לבחור סדנא אחת מהרשימה הבאה, אורך הסדנא כ 4 שעות והיא כוללת חומרי גלם .הסדנא תתקיים בבית הלקוח כל עוד לא חורגת נסיעה של 120 קילומטר ( כיוון אחד ) או בביתו של שף מיכאל אשר שוכן במבשרת ציון.

קמח + נוזל= פסטה : סדנא עם מיכאל

מבוא לאוכל מהעולם: סדנא עם אדר

מבוא לעבודה עם דגים: סדנא עם מיכאל

אוכל מתחכם אבל לא מתוחכם: סדנא עם אדר
4 תומכים מתוך 4