EN HE

באבילוניה

הפרויקט של
טל דדון

איזו התרגשות.

בואו קחו חלק בהקמת מיזם קולינרי.

ארוחות שף ואירועי קונספט שיערכו בביתי שביפו העתיקה.

לאחר חודשים של עשייה ומחשבה אני נמצא מרחק פסיעה מהגשמת חלום

 - סיפור חיים דרך האוכל.

באבילוניה.

בית שמארח אנשים. 

מרחב יצירתי קולינרי של למידה, אכילה, חוויה ויצירה. 

סטודיו של אוכל.

הפרויקט נמצא בעיצומו.

טירוף בכל החושים.

להשתתף בחוויה וגם ליצור אותה.

ביטוי עצמי קולינרי אומנותי.

מעבדה. 


אני טל דדון. בן 35 מירושלים. מתגורר ביפו. נשוי להדרי המהממת. 

טבח.

אוטודידקט. 

פילוסוף. 

מאוהב.

בעברי, עבדתי כטבח,סו-שף,שף ומנהל במיטב המסעדות הישראליות 

(רפאל, מונא) והטבעוניות (זכאים, ננוצ'קה, אנסטסיה).

במהלך הדרך למדתי גם פילוסופיה, ספרות והוראה. אלו הם כלים חשובים 

עבורי, המהווים מתווכים של השראה ותשוקות כמוסות ביני ובין העולם. 

דרכם למדתי לתווך את עצמי בעזרת האוכל. מחכמת האיורוודה ועד לתזונת

רואו.

אך תמיד, בכל הזמן הזה, חלמתי שאני מביא את עצמי לידי ביטוי. עוד לא

ידעתי איך בדיוק. היה שם משהו שעוד היה צריך לדייק, לרסן, לשחרר, 

ובעיקר - לאזן.

עכשיו מתחיל שלב של לימוד אחר - לימוד משותף אותו אני אנחה.


אני יוצא למסע לתוך הנשמה.

הרצון שלי הוא לתווך את מיטב החקלאות והטכנולוגיה דרך מטבח 

אקספרימנטלי רב-תרבותי, המושפע מהתוצרת המקומית. חדש וישן.

חלום צלול.

כזה שייצג את האדמה, המים, האוויר והאש של המקום שאנו חיים בו.

אני מאמין שהדרך הנכונה עבורי לעשות זאת הינה באופן שאינו פוגע בבעלי חיים.

שישמור עליהם ויכבד אותם.

עונתי, אורגני, יצירתי, מתרגש, מתלהב, מפנק, אסתטי, פשוט, מתחכם, 

מתנסה, צבעוני, פוסט-מודרני, מסורתי, אותנטי, הזוי, מצחיק, היסטרי, 

רגוע, משוגע, מאוזן.

הכל מתחיל אצלי בביתי הפתוח שביפו, שם אציע מגוון אירועים כגון 

ארוחות, סדנאות, שיתופי פעולה עם שפים ואמנים, ערבי קונספט שונים 

(למשל ערב של פיצה ויין, סושי וסרט יפני, או תערוכת צילום ואוכל) וחוויות 

חושניות אחרות.

כאן אני משתף אתכם בחלום שלי.

שם זה מתחיל.

רק בזכות גיוס מוצלח של 100% הפרויקט יצא לאור. 

מחכה כבר לארח אתכם.

אני מזמין אתכם להשתתף ולתמוך דרך מדרגות התמיכה השונות המוצעות כאן.



הפרויקט של

טל דדון
צור קשר עם היזם
אני טל דדון. בן 35 מירושלים. כיום מתגורר ביפו. נשוי להדרי המהממת. טבח. אוטודידקט. פילוסוף. מאוהב. בעברי, עבדתי כטבח,סו-שף,שף ומנהל במיטב המסעדות הישראליות (רפאל, מונא) והטבעוניות (זכאים, ננוצ'קה, אנסטסיה). במהלך הדרך למדתי גם פילוסופיה, ספרות והוראה. אלו הם כלים חשובים עבורי, המהווים מתווכים של השראה ותשוקות כמוסות ביני ובין העולם. דרכם למדתי לתווך את עצמי בעזרת האוכל.

בחירת הצוות

19,081
מתוך 54,000 ₪
35%
מומן
28
ימים שנותרו
40
תומכים
שימו לב!
רק במקרה והקמפיין משיג את יעד הגיוס במשך הזמן שהוקצב התומכים יחוייבו
איך לתמוך בפרויקט?
מינימום 40 מייל קטן עם תודה גדולה
אשלח לכם מייל בו אודה באופן אישי על ההשתתפות בפרויקט שלי
0 תומכים מתוך 100
מינימום 60 שקשוקה טבעונית - מתכון מצולם
אשלח לכם לינק לוידאו בו אלמד אתכם להכין שקשוקה טבעונית נדירה
1 תומכים
מינימום 75 קפה ובונבון או שייק אצלי בסלון
שעה של שיחה על קולינריה והתבוננות עמוקה בשקיעה היפואית
0 תומכים מתוך 25
מינימום 100 צנצנת מוצרלה טבעונית
צנצנת מוצרלה טבעונית בהכנה ביתית, עשויה יוגורט קשיו ושקדים - איסוף עצמי מיפו
2 תומכים מתוך 75
מינימום 140 הפתעה קולינרית
הפתעה קולינרית אישית שגם תימסר לכם באופן אישי בביתי- כי באוכל הכל מתחיל באמון ובאמונה
1 תומכים מתוך 25
מינימום 180 ערב של פיצה, יין ובירה
ערב שכולו פיצה ממחמצת עתיקה עם מוצרלה טבעונית מטורפת
יין ובירות חופשי. האירוע יתקיים בביתי היפואי.
9 תומכים מתוך 60
מינימום 220 ערב חברתי קולינרי
מקום ליחיד בערב הפתיחה, זוהי בעצם מסיבת ההשקה שלנו, טאפאס, יין והפתעות
האירוע יתקיים בביתי היפואי
9 תומכים מתוך 30
מינימום 240 בוקר שישי יפואי
מקום ליחיד על בר המרפסת מול נוף הגגות היפואים, קוקטיילים וטאפאס, מוזיקה באוויר
האירוע יתקיים בביתי היפואי.
0 תומכים מתוך 30
מינימום 330 סדנא - שיטת השקשוקה (יחיד)
מקום בסדנא שתיערך בביתי ביפו בה אלמד להכין חלמון טבעוני, גבינות טבעוניות וקרפצ'יו מאבטיח
ותיקחו גם צנצנות הביתה
0 תומכים מתוך 12
מינימום 400 מקום בשולחן האבירים
מקום באחת מארוחות השף הראשונות שיתקיימו בביתי. מגוון מנות, יין וקוקטיילים.
1 תומכים
מינימום 400 ערב חברתי קולינרי (זוגי)
מקום לזוג באחד מערבי הפתיחה. זוהי מסיבת ההשקה שלנו. טאפאס, יין והפתעות.
2 תומכים מתוך 40
מינימום 420 בוקר שישי יפואי (זוגי)
מקום לזוג על בר המרפסת מול נוף הגגות היפואים, קוקטיילים וטאפאס, מוזיקה באוויר
האירוע יתקיים בביתי היפואי.
0 תומכים מתוך 15
מינימום 600 סדנא - שיטת השקשוקה (זוגי)
מקום זוגי בסדנא שתיערך בביתי ביפו בה אלמד להכין חלמון טבעוני, גבינות מאגוזים ושקדים וקרפצ'יו מאבטיח
ותיקחו גם צנצנות הביתה..
0 תומכים מתוך 6
מינימום 750 מקום לזוג בשולחן האבירים
מקום זוגי בארוחת שף שתתקיים בביתי. מגוון מנות, יין וקוקטיילים.
5 תומכים
מינימום 2800 ארוחה שף פרטית ל8 אנשים אצלי בבית
ארוחה אינטימית לשמונה שבה אספר את סיפור חיי דרך חוויה קולינרית. את הדמעות אנגב לכם עם וודקה וטקילה.
1 תומכים מתוך 3
מינימום 3500 ארוחה שף פרטית ל10 אנשים אצלי בבית
משתה ל10 אנשים. ארוחה של מגוון מנות ממיטב המסורת וסחרור של טעמים אתניים. קוקטיילים משוגעים יהיו גם.
0 תומכים מתוך 3
מינימום 4200 ארוחה שף פרטית ל12 אנשים אצלי בבית
ארוחה פרטית ל12 אנשים בביתי שביפו. ארוחה שכולה מסע בזמנים ובמקומות. קוקטיילים ויינות בהשראת העולם.
0 תומכים מתוך 3
מינימום 6500 ארוחה אצלכם בבית ל16 אנשים
ארוחה מפוארת שאבוא לבשל אצלכם. אביא איתי את מיטב חומרי הגלם והאלכוהול ונחגוג יחד עם המשפחה והחברים שלכם. מגדרה ועד חדרה..
0 תומכים מתוך 2
מינימום 400 ערב חברתי קולינרי (זוגי)
מקום לזוג בערב הפתיחה, זוהי בעצם מסיבת ההשקה שלנו, טאפאס, יין והפתעות
האירוע יתקיים בביתי היפואי
15 תומכים מתוך 15